2008/07/25

Agresiuni corelate

Trepăduşul Obama nici nu a ajuns preşedinte al USA şi deja instigă Europa la agresiune contra poporului afgan. De asemenea marioneta Obama cere ca să acţioneze europenii pentru pentru desfiinţarea identităţii religioşilor.Deci propagă dictatura mondială asupra spiritului. Acum cu binişorul şi mai târziu cu toporul. Ştim. Demult.E răsuflată.Mai bine ar vedea de ţigăniile din SUA decât să de el lecţii Europei.

Agenţiile de presă mondialiste englezeşti, în speranţa că vor da de patriotul sârb Radko Mladici a furnizat informaţia falsă că generalul sârb l-a vândut imperialiştilor americofili pe patriotul Radovan Karadjici.

Băsescu zice că misiunea armatei este de a se apăra securitatea pe teritorii străine. Adică trebuie să-i agresezi pe alţii pentru a avea securitate în ţară.

De aceea pute România de spioni şi infractori de drept comun , pentru că nu i-am atacat încă pe afgani şi iranieni. Deci Băsescu face apologia războiului de cotropire şi agresiune în faţa absolvenţilor tineri ai Academiei Militare Române. Deci să plece degrabă armata să atace pe talibanii din Afganistan ca să poată salva pe cetăţenii calamitaţi de inundaţiile şi alunecările de teren provocate de furtul pădurilor din zonele premontane şi montane.Ţara arde şi chelul joacă ţonţoroiul imperial.

Deci noi trebuie să atacăm Afganistanul sau Iranul pentru a avea siguranţă în Romania.Nu americanii au violat spaţiul aerian yugoslav ci iranienii şi afganii. Nu albanezii au făcut trafic de droguri şi arme înfiinţând un stat musulman în Europa lângă noi cu sprijin american ci sârbii.

Niciun comentariu: