2008/07/23

DNA şi ANI

1.Direcţia Naţională Anticorupţie nu a prins pe bază de probe pe infractorii guvernanţi din România.

Factorii care determină acest eşec al acţiunii sunt în în insuşi sistemul politic actual din Romania.Este un sistem nedemocratic. Este un sistem în care controlul poporului asupra guvernanţilor nu există. Fiind un sistem capitalist copiat după model occidental el are aceleaşi mecanisme de funcţionare.Controlează justiţia , controlează administraţia, controlează legile. Mult trâmbiţata separare a ,, puterilor,, este o mincună sfruntată pentru minţile proştilor care fatal rămân săraci. Opoziţie nu există pentru că orice opoziţie reală şi eficientă este sugrumată sub acuzaţia de terorism, de extremism. Hoţia trebuie făcută cu moderaţie prin colaborarea tuturor formelor de putere şi prin front comun împotriva duşmanilor de castă infracţională.

Pe de altă parte pseudoştiinţa dreptului are caracter de clasă ordonându-şi adevărurile şi normele după principiul celui care deţine averea şi puterea.Deci dreptatea este dependentă de cel ce o face.Sunt lucruri cunoscute de mult timp.Majoritatea tace pentru că este sătulă de moarte degeaba.Se pare că poporul român repetă istoria luptelor de clasă.

În pseudoştiinţa dreptului pentru a avea un fapt nu este suficient ca acest fapt să se fi petrecut.Se mai pune şi condiţia comunicării existenţei faptului.Principiul comunicării faptului este ridicat la rang ontologic; ceea ce nu poate fi comunicat nu există.Rezultă în mod indirect că ceea ce poate fi comunicat există chiar dacă nu a fiinţat niciodată.Deci în dreptul capitalist poţi omorâ un om şi ca să nu fii vinovat niciodată şi nici odată pedepsit este suficient să suprimi mijloacele de probă ale omorului.

Bazându-se pe o asemenea ŞTIINŢĂ A DREPTULUI dreptacii capitalismului omoară, deposedează, schilodesc şi batjocoresc în condiţii de siguranţă personală şi de grup.

2.DNA dând rateu în asemenea condiţii, intră în scenă o altă creatură socială capitalistă: Agenţia Naţională de Integritate.

Amândouă sunt naţionale ceea ce vra sâ dzâcâ sunt făcute de naţiune.Tot pentru minţile proştilor înşelaţi la fiecare patru ani. Agenţia Naţională pentru Integritate va trebui să controleze identitatea între averile deţinute şi veniturile legale pe care le-au avut capitaliştii.
Partidele au făcut legile în ,,separarea puterilor,, astfel ca Agenţia Naţională Integritate să fie controlată prin separarea puterilor de către Consiliul Naţional de Integritate compus din membrii partidelor politice aflate la putere.

Este evident că termenul de integritate nu se referă decât la integritatea exercitării puterii politice la toate nivelurile de aplicaţie. Dacă această integritate nu s-ar aplica atunci guvernanţii ar trece la răfuială cu poporul şi evident nici Agenţia nici Direcţia nu ar mai fi Naţionale ci teroriste şi extremiste.

Şi ar avea acest tupeu pentru că au în spate agenturile puciste occidentale.

Niciun comentariu: