2008/07/20

Un milion de boschetari

Un milion de români vor fi privaţi de locuinţe sau de terenuri dacă aşa-zişii proprietari dovedesc dreptul de a-i deposeda sau evacua.

Câţi români au participat la revoluţia din 1989 ? Cel mult câteva zeci de mii la o populaţie de cel puţin 20 de milioane de locuitori ai României.

Câteva zeci de mii de de români au fost în stare în stare să răstoarne un guvern, să formeze un guvern să destructureze o economie şi o putere de stat, să creeze o altă economie şi un milion de oameni nu sunt în stare să facă o acţiune comună pentru înăbuşirea mafiei imobiliare române .

Nu vi se pare ciudată această revoluţie şi această incapacitate a un milion de români vătămaţi în dreptul lor elementar şi natural la adăpost şi spaţiu de viaţă.

Ori românii din 1989 nu au făcut revoluţie ori locatarii de acum nu sunt români.

Câteva mii de mineri au dat jos un guvern şi un milion de locatari pe cale de a deveni boschetari nu pot stârpi mafia imobiliară.

Precizez că marea parte a revendicatorilor sunt străini şi au depăşit termenele de revendicare date în deceniul trecut. Patruzeci de mii de revendicatori sunt în Capitala României Bucureşti. O parte din documentele de revendicare sunt contestate ca false. Cine poate verifica autenticitatea a 40.000 de ducumente şi în cât timp.

Deposedarea boierilor a fost făcută de Partidul Comunist Român care insuma 4.000.000 de membri. Boierii trebuie să fie redotaţi cu proprietăţile de către membrii PCR cum ar fi Traian Băsescu, Adrian Năstase şi toţi cei care au fost încadraţi în sistemele sociale-politice comuniste. Pentru a fi radicali ar trebui despăgubiţi moral în bani urmaşii ţăranilor flămânzi omorâţi de guvernul capitalist în 1907.

Vă urez boscheţi fericiţi!

Niciun comentariu: