2008/07/06

Ţiganizarea jurnalismului român

Încet încet televiziunile române devin televiziuni ţigăneşti.Pe Televiziunea Română nr 2 se căntă manele în mod oficial .Ea va deveni televiziunea romă 2.Pe lângă aceasta se fac (aşa-zise) reportaje de batjocorire a muncitorilor.Se ia în derâdere liderul minerilor Miron Cosma, şi se batjocoresc opiniile pensionarilor.

Televiziunea lui Diaconescu sub presiunea capitaliştilor autohtoni a abandonat temele majore ale României coborându-şi preocupările tot mai jos până la derâdere numai ca să supravieţuiască. Exact asta vrea cenzura capitaliştilor străini şi lacheii lor români: să tacă jurnaliştii,să tacă opozanţii, să moară duşmanii lor, să trăiască ei.


Pe alte televiziuni pentru a nu se pune rău cu stăpânii prin programe de tâmpire, tot felul de agramaţi fac programe despre cine cu cine a mai avut contacte sexuale, cine pe cine a mai trişat în curvie, cine pe cine a omorât, cine pe cine a mai violat.

În general aşa-zişii jurnalişti români îşi închipuie că România este o ţară de debili mintali debili de pe urma cărora speră să pape bani în continuare.Pentru jurnaliştii rom(âni) poporul român este un fel de animal bun de batjocură.Tot mecanismul acesta al batjocurii este întreţinut de străinătate prin principiul democraţiei burgheze unde trăntorii trebuie să trăiască pe seama proştilor.

Niciun comentariu: