2015/04/10

În bătaia vântului alogen

În timp ce noi ne chinuim să trăim în ţara noastă de pe o zi pe alta, în timp ce alţi români cerşesc muncă cu ziua în ţările capitaliste occidentale străinii se înavuţesc în România. Ştiţi ce cred străinii şi ce explicaţie dau? Una singură: că neamul românesc este prost.
Când le spunem românilor că din punct de vedere uman noi nu am progresat cu nimic faţă de vremea marilor noştri domnitori românii zic că suntem răi şi duşmănoşi. 

Ar fi simplu de înţeles că din diverse puncte de vedere poporul român nu a progresat pentru că relaţiile dintre oameni acum sunt în bună parte aceleaşi ca acelea de acum 500 de ani.
Când îi aud pe câte unii că comuniştii i-au distrus pe români mi se face silă. Comuniştii nu au adus raiul pe Pământ dar nici nu i-au întors pe oameni la sălbăticia capitalistă sau feudală.
Fără să conştientizeze, mulţi români demoralizaţi de propaganda capitalistă şi de manipularea materială socială şi psihologică acceptă semiconştient că de vină pentru nenorocirea de circa 100 de ani au fost comuniştii. Până la urmă comuniştii au introdus un sistem social ireductibil la crima capitalistă organizată colectiv de către străini.
Pe de altă parte aici există două probleme: o problemă internă a neamului românesc şi o problemă externă  a românilor: problema agenturilor străine antiromâneşti.

Problema internă se poate rezolva fără intervenţia străinilor pentru că ea este finită şi controlabilă. 

Problema externă este însă o problemă periculoasă pentru că străinii nu vin să facă bine românilor. Aici este vorba de lupte între rase. Expansiunea altei rase peste noi este o cauză a unui posibil război aşa cum de altfel s-a şi întâmplat în fapt în devenirea milenară a poporului nostru. Amestecul de neamuri într-o ţară nu duce la nimic bun. 

Trebuie să ne aşteptăm la crima antiromânească ce se coace de 25 de ani şi care se împlineşte încet şi sigur.
Lipsa progresului românesc este evidentă şi din tipul relaţiilor externe ale poporului român: suntem la cheremul aceloraşi criminali ca şi acum 500 de ani: unii criminali din Occident şi unii criminali din Orient. Schimbarea nu constă decât în mijloacele materiale de luptă dar din punct de vedere uman ne aflăm în aceeaşi situaţie ca pe vremea lui Ştefan cel Mare şi a celorlalţi domni ai ţărilor române.
Faptul că se cenzurează informarea despre acapararea ţării de către străini este parte integrantă a războiului antiromânesc început cu lovitura de stat din 1989. Cine nu a conştientizat că suntem în război cu străinii este pierdut pentru cauza patriei. 

Un singur gând trebuie să ne ghideze: salvarea neamului românesc.Toate celelalte se vor aşeza natural după aceea.
Noi trebuie să ne schimbăm radical atitudinea faţă de toate problemele care ne parvin zilnic şi involuntar. 

O contracarare a dezinformării şi manipulării criminale trebuie să fie parte inevitabilă a conduitei noastre de zi cu zi.
Se prefigurează o altă manevră a alogenilor: împuţinarea românilor prin înrolarea în armata ce va fi decimată în războaie capitaliste antieuropene chiar pe teritoriul Europei. De aceea am şi pus întrebarea dacă alogenii din România vor fi încorporaţi pentru a fi măcelăriţi pentru îmbogăţirea capitaliştilor străini sub pretextul apărării ţării care îi găzduieşte

Am văzut că nici un legionar şi nici un creştin nu a răspuns la o asemenea întrebare ceea ce verifică ipoteza că multe din organizaţiile naţionaliste sunt grupuri organizate pentru blocarea autoapărării naţionale. 

Iată că noi nici nu ştim pe ce lume trăim
 deşi suntem în posesia celor mai bune mijloace de informare în masă din istorie.

Niciun comentariu: