Postare prezentată

Supernatural Series Mystic Motives

2015/04/23

Acţiuni interzise şi soluţii antiimperiale

Internetul este intoxicat de agenţi ai propagandei prooccidentale. Românii au fost tembelizaţi într-o asemenea măsură că au ajuns să nu mai poată înţelege o frază elaborată în limba română.

Există câteva subiecte interzise de patrioții alogeni ai României.

Manipularea capitalistă antiromânească a ajuns așa de profundă încât românii mai degrabă ar merge să lupte pentru apărarea ucrainenilor împotriva rușilor decât pentru recuperarea și apărarea teritoriilor și populațiilor române deținute de ucraineni în mod abuziv.

De asemenea puterea propagandei capitaliste antiromâne este așa de mare încât mai bine îi omoară românii pe patrioții lor decât să lupte împotriva trădătorilor prooccidentali.

Pervertirea morală a românilor creștini este atât de mare încât s-ar duce la măcelăria războinică occidentală mai degrabă decât să îi trimită pe front pe țigani care trebuie să paraziteze și să se prăsească la adăpostul armatei române.

Chiar în aceste condiţii unice în istoria spiritului românesc se pot face cîteva acţiuni premergătoare eliminării alogenilor din ţara noastră:

1. Să declarăm că nu suntem parte a Uniunii Europene pe temeiul că nu am dat acceptul popular la această aderare ea fiind făcută abuziv fără referendum.

2. Să ne comportăm ca şi cum nu am fi membri ai uniunii bruxeleze;

a. Să nu respectăm normele uniunii bruxeleze
b. Să nu aplicăm nici o recomandare bruxeleză
c. Să iniţiem acţiuni favorabile nouă care contravin scopurilor uniunii bruxeleze
d. Să colaborăm cu oameni, instituţii şi state din afara uniunii bruxeleze.

3. Să declarăm că nu suntem membri ai alianţei criminale a Pactului Atlanticului de Nord pe acelaşi temei pe care suntem în afara uniunii bruxeleze.

4. Să ne comportăm ca şi cum nu suntem in în nici un pact militar.

a.Nu participăm la nici o acţiune favorabilă a pactului;
b. Acţionăm aşa cum trebuie ca să ne salvăm pe noi;
c. Să luăm legătura cu forţe militare independente de NATO;
d. Să încercăm alianţe sau cel puţin să fim neutri faţă de acţiunile celor două grupuri militare care se contrapun din nou pe teritoriul Europei bazîndu-se pe exterminarea popoarelor europene.


5. Dacă încearcă să ne reprime capitaliştii Occidentului atunci să cerem ajutorul duşmanilor lor.

Niciun comentariu: