Postare prezentată

Supernatural Series Mystic Motives

2015/04/26

Traiectul imperialist al zombificării

Nu poţi fi altceva decât eşti până nu te negi pe tine.

Ca să te negi pe tine trebuie să nu te suporţi; în cazul nostru să nu te suporţi ca dac.


Te negi ca dac afirmându-te ca roman. Abia după ce eşti roman atunci devii realmente mai  liber deoarece nu eşti legat de teritoriul strămoşesc. 

În libertatea vulnerabilă a romanităţii dobândite prin negare de sine poţi fi europenist bruxelez. Odată devenit europenist bruxelez nu mai eşti nici roman căci te-ai negat şi în această calitate. Eşti ceea ce propagandistul capitalistului vrea să facă din tine: un  proletar europoid, fiul ploii şi al cerului creştin european.

Totuşi ca fiu al ploii europeniste  bruxeleze încă nu eşti destul de liber căci nu eşti imperialist. Pentru a dobîndi calitatea absolută a fazei actuale a devenirii zombificante trebuie să te negi şi ca europenist bruxelez şi să devii cetăţean al imperiului american. Abia în această ipostază eşti autentic boschetar mondial. În această calitate te poţi deda la orice pentru că nu ai mamă, nu ai tată nici patrie adevărată.  Poţi avea mai multe sexe, mai multe cetăţenii, mai multe origini, mai multe limbi mai multe sensuri ale vieţii, mai multe valori supreme şi aşa mai departe. Eşti un ghem biologic, o sculă imperialistă folosibilă universal.

Niciun comentariu: