2017/01/03

Apel către poporul român


STIMAȚI CONCETĂȚENI SALVAȚI-VĂ

După cum puteți constata imperialiștii occidentali lucrează zi de zi și noapte de noapte la ruinarea poporului nostru și la distrugerea statului nostru. Hai să ne opunem acestei crime antiromânești. Hai să le zădărnicim eforturile de distrugere. Moșii și strămoșii noștrii au apărat poporul, țara și statul nostru și nu le-a fost nici rușine, nici frică, nici jenă de nici un fel să își apere ființa. Fiecare om trebuie să lupte pentru existența lui, fiecare familie trebuie să lupte pentru ființarea sa, fiecare neam simte în mod natural că trebuie să trăiască și fiecare popor are instinctul conservării sale.

Propaganda criminală a oligarhiei americane și bruxeleze este menită să vă înșele pentru ca oligarhia imperialistă să vă poată distruge. Asistăm la crimă organizată pe față împotriva poporului nostru și mai departe împotriva rasei europene. Suntem agresați în propriile noastre case, suntem agresați în propriile noastre țări.

Oligarhia capitalistă imperialistă americană, mână în mână cu oligarhia capitalistă imperialistă europeană au ajuns să ne facă legile, au ajuns să pună executanți ai ordinelor lor și au ajuns să ne judece tot ei după legile făcute de ei împotriva noastră.

Dacă îi mai lăsăm să își facă de cap criminalii antiromâni și antieuropeni vor instaura dictatura în locul acestui haos dirijat către distrugerea noastră.

Prima dată au atacat țări pașnice în mod succesiv: Iugoslavia, Afganistanul, Irak ( pe care tot ei l-a determinat să atace Iranul), Libia, Siria, și altele. Criminalii au tâmpit popoarele cu propaganda lor mincinoasă că aduc democrație. În fapt au adus crimocrația capitalistă prin care au destructurat popoare și state. După aceea și-au format echipe de agenți criminali în interiorul fiecărei țări distruse pentru a putea controla procesul de destrămare a popoarelor și statelor. După aceste războaie începute au trecut la izgonirea acelor popoare din țările lor dar nu le-au dus nici în Izrael nici în țările lor înrudite, nici în statele nordamericane. Le-au izgonit spre Europa ca să ne distrugă pe noi. Voi nu vedeți cu ochii voștri că faptele lor duc la moartea noastră?

Voi acceptați o moarte lentă și sigură ascunsă sub masca mărfurilor otrăvite, sub falsul tratament medical, sub falsa educare, sub falsa apărare, sub falsa protecție socială. Voi acceptați în mod individual minciunile lor criminale despre capitalismul liberal care nici nu mai există de multă vreme. Voi acceptați prostituția culturală propagată fățiș în mod oficial, prostituție care transformă orice act de cultură într-o bișniță împuțită. Acceptați să fiți îndobitociți de falsele lor echipe de educatori care vă învață să vă sinucideți în fiecare zi unul câte unul. Atâta vă vor rări până când nu veți mai fi o forță. Nu veți mai constitui nici o capacitate a de a vă apăra.

Specialiștii lor în crime lucrează de zor pentru rărirea voastră pentru a vă slăbi capacitatea de apărare. În curând nu va mai fi nici armată sau dacă va fi armată ea nu va mai fi a poporului ci a oligarhiei imperialiste occidentale. Va o grămadă de mercenari care vor practica capitalismul militar pe pielea voastră. Vor omorâ oameni pentru bani și pentru diferite avantaje trecătoare cu care îi momesc și acum pe militari.

Oligarhia capitalistă imperialistă este constituită din gașca bancherilor, gașca industriașilor, gașca militarilor și gașca politicienilor care vor să se ridice deasupra popoarelor și să își facă o lume a lor în care ei să fie stăpâni iar rămășițele voastre să fie slugile lor debile.

Oameni buni să nu spuneți că nu vi s-a comunicat această stare criminală în care vă găsiți. Să nu spuneți că nu ați fost avertizați. Să nu spuneți că nu ați știut. Opuneți-vă îndobitocirii imperialiste. Aici este vorba de imperializare nu de mondializare. Mondializarea este minciuna pe care vă o bagă pe gât pentru a vă convinge că oligarhia capitalistă vrea să vă facă fericiți. Vă înșeală amarnic. Sub ideea mondializării stă arma exterminării voastre.

Niciun comentariu: