Postare prezentată

Celălalt mare popor din Dacia - Subiect tabu al istoriei noastre!

2016/09/21

Autori, complicități și faze ale colonizării postpuciste a României


Mugur Isărescu: guvernator pe viață 
al Băncii Naționale a României


  1. A acceptat înstrăinarea aproape a întregului sistem bancar român lăsând poporul român fără bănci proprii;
  2. A mințit și a susținut expansiunea băncilor străine în România, exlicând că subdezvoltarea României este cauzată de lipsa de bani și că este nevoie de cât mai multe bănci străine pentru a aduce bani în România din afara. În fapt băncile străine își reduc sistematic expunerea pe România și trimit miliardele de euro în țărille lor de origine astfel încât au ajuns să gestioneze numai banii strânși de pe piața internă română (unde Isărescu spunea că nu sunt bani).
  3. Stabilitatea prețurilor și cursului valutar promovată de Isărescu este moarte economică pentru români și pentru capitalul românesc dar pentru străini este instrumentul și garanția câștigurilor fabuloase;
  4. A ținut salarii mici pentru români ca o condiție a echilibrelor economice și bugetare și a fluxurilor străine de investiții ascunzând că salariile mici din România se datorează puțin productivității muncii române și că salariile mici de fapt sunt efectul statutului colonial al salariaților din România care trebuie să râmână salahori pentru ca strănii să poată prospera.

 

 Năstase Adrian: prim ministru al României 

decembrie 2000-decembrie 2004



  1. De pe poziția prim ministru, a conștientizat consecințele celei mai importante dintre înstrăinările impuse de oligarhia capitalistă occidentală: înstrăinarea companiei românești Petrom. Privatizarea Petrom se afla programată pe lista condițiilor de băgare a României în uniunea bruxeleză.
  2. De frica consecințelor unei asemenea înstrăinări a inventat o formalitate inutilă: aprobarea privatizării de către parlament.
  3. Parlamentarii în slugărnicia lor față de Occident s-au grăbit să încuviințeze înstrăinarea ori cunoșteau ori nu cunoșteau consecințele acestei fapte. Nu mintea i-a condus ci nevoia de a linge oligarhii occidentali. Singurul fapt pe care l-au făcut cei implicați a fost să paraziteze superficial afacerea deposedării românilor de întreprinderea Petrom. În loc să distrugă hoții, parlamentarii au distrus statul român.
  4. Privatizarea companiei Petrom a început o serie sinistră a actelor antiromânești a perioadei postpuciste: scoaterea de sub controlul poporului român a bogățiilor naturale ale țării. Pentru a masca această crimă economică antiromânească guvernanții României au făcut o diversiune deturnând atenția de la cedarea controlului național și ireversibilitatea acestui act: au abătut atenția în direcția sumelor de bani încasate pe întreprindere ca și cum românii s-ar fi salvat cu niște pomeni bruxeleze.






Călin Popescu Tăriceanu: prim ministru al României

28 decembrie 2004 și 22 decembrie 2008




În calitate de prim ministru a aplicat cea mai nesăbuită politică economică posibilă:



  1. A forțat deficitul bugetar tocmai când era de pus bani deoparte agravând situația economică a României;
  2. A mărit salariile și pensiile nu pe baza activității interne a poporului român ci împrumutând bani de la străini cu dobânzi.
  3. În perioada lui Tăriceanu s-a produs colonizarea totală a României și distrugerea țării;
  4. A privatizat Banca Comercială Română, desființând sistemul bancar românesc;
  5. A inventat Fondul Proprietatea, sistem economic prin care cei deposedați de către PCR au fost devalizați a doua oară și în în felul acesta 4 miliarde de dolari active de la cele mai bune întreprinderi de stat ale românilor au ajuns la străini.
  6. A vândut perimetrele din Marea Neagră , suprafețe care au ajuns la austrieci și la americani.







Traian Băsescu: președinte al României 2004 și 2014.




  1. A externalizat flota comercială română;
  2. A semnat acordul PSAL II cu Banca mondială care cuprindea lista tuturor companiilor românești condamnate, ce urmau să fie privatizate sau lichidate și care document avea să fie actul de desființare a economiei românești
  3. A preluat împrumutul forța de Fondul Monetar internațional;
  4. A acceptat experimentul impus de Fondul Monetar Internațional de a trece direct pe spinarea poporului român plătirea banilor împrumutați bani care de fapt au fost folosiți de băncile străine din România, bănci ce își pierduseră finanțarea din țările lor de origine.
  5. A tăiat salarii, a înghețat pensii și a creat condiții ca firmangii străini în condiții de criză să se extindă în România.
  6. Când era cel mai greu, în criză, conform indicațiilor străine date de germani prin Merkel a redus draconic spre zero deficitul bugetar, reducere ce cauzează definitiv și irevocabil încremenirea țării noastre în stare de subdezvoltare;

Victor Ponta: prim minstru al României

7 mai 2012 – 4 noiembrie 2015



În calitate de prim ministru a căutat să câștige bunăvoința oligarhiei occidentale pe spezele noastre ale românilor:



A scos la vânzare:



  1. aurul din Munții Apuseni,
  2. gazele de șist,
  3. loteria română,
  4. poșta română,
  5. compania de căi ferate.






Niciun comentariu: