2016/09/15

Despre opera socială a capitaliștilor


România a fost distrusă de către capitaliștii occidentali în cârdășie cu capitaliștii autohtoni.

Ceea ce nu par să accepte lingăii Occidentului este faptului că tocmai orânduirea capitalistă postpucistă a creat gaștile de mafioți ce au demolat România după lovitura de stat antiromânească din 1989. Așa-zisa educație din învățământul capitalist postpucist, pe care trădătorii de neam îl laudă și recomandă ca fiind revoluționar, a însemnat, de fapt, o lipsă crasă de educație, un dispreț total față de valori sacre ale oricărei comunități civilizate și evoluate, precum: respectul față de familie, față de neam și față de popor precum și față de cadrul natural al vieții sociale. Capialiștii postpuciști occidentali și cei din România și-au bătut joc de educația patriotică, socială, spirituală a poporului român. Au destructurat sistemul de învățământ au degenrat procesul educațional al poporului român au stopat formarea omului superior. Și-au bătut joc de obiectul proprietății sociale a poporului român au distrus orice relație de proprietate comună asupra bunurilor populare și au lăsat pe drumuri întegul popor trecând în proprietatea iresponsabilă a străinilor și persoanelor fizice avuția națională. România a ajuns obiectul de batjocură al străinilor iar poporul român a fost adus la stadiul capitalist de populație urmând a fi adus la stadiul de haită.

Gulagul proocidental, capitalist este plin de gunoaie fizice, chimice, biologice, psihologice și sociale

Ca să vezi măreția educației capitaliste trebuie să te uiți atent la ce fac slugoii capitalismului imperialist dar și la copiii sau nepoții educați de ei: aruncă pe oriunde ambalaje de tot soiul, doar așa au fost “educați” de licențiații postpuciști cu studii în limba engleză care nu mai știu nici să vorbească gramatical. Ce au lăsat în urmă hoardele de reformatori, privatizatori, privatizați, decratizați proamericani și grobieni ce au distrus și distrug în continuare România? Acești dușmani ai poporului român nu știu decât de frică deoarece îi susține oligarhia americoidă și bruxeleză a capitalismului monopolist imperialist. Însuși statul s-a înstrăinat de funția sa națională devenind o adunătură de slugi capitaliste aservite bandiților internaționali capitaliști.

Jaful capitalist occidental a inoculat în mintea românului postpucist, lenea, parazitismul social, ura față de muncă, ura față de țară, ura față de propriul neam

Este destul să privești ce lasă în urmă pervertiții care jinduiesc după bunăstarea materială a bogaților occidentali, pentru a conștientiza cât rău a făcut capitalismul postpucist României. Dincolo de ce s-a mai construit în capitalism, după ce au distrus România după 1989, au rămas oamenii, cel mai important capital al unei țări, oameni care au fost corupți la greu, oameni ce au ras resturile rămase după privatizarea întreprinderilor construite cu ani grei de muncă în timpul socialismului de către răbdătorul popor român. Fostul popor muncitor a ajuns să se ameni ce se comporte acum în sistem capitalist mai rău ca dușmanii străini ai țării.

O societate este bună sau rea în funcție de orânduirea sa.

Până la urmă o societate este bună sau rea în funcție raporturile obiective care se instituie între grupuri, clase și persoane. O societate nu este bună pentru că ultimul tinerii își cumpără diplome de studii superiore. Nu este bună pentru că așteaptă să facă calculatorul ceea ce trebuie să facă persoana manual. O societate nu este bună pentru că s-au deschis coafuri de câini și oamenii dorm în boscheți. O societate nu este bună pentru că o minoritate de 20% a deposedat 80% din poporul de venituri și bunuri. O societate nu este bună pentru că mijloacele de informare masivă se prostituează. O societate este bună doar în măsura în care obiectul proprietății este dsitribuit egal între membrii societății și acestă situație este consfințită printr-o consttuție a cărei încălcare se pedepsește drastic. Cetățenii sunt oameni civilizați dacă au cultură și dacă acea cultură rezolvă prin practică toate problemele vieții sociale ale poporului. Cultivarea relațiilor ce sfidează legile naturale ale vieții umane nu vor duce niciodată la un om superior, un om cu dimeniusni sociale. Cultivarea relațiilor interumane care sfidează legile sociale precum este legea creșterii continue a productivității muncii sau legea creșterii necontenite a nivelului de trai material și spiritual nu va duce niciodată la societate superioară și nu va împlini nici o personalitate. Poporul român nu este nostalgic după capitalism ci doar regretă abandonarea realizărilor socialiste și regretă că s-a lăsat înșelat de viclenia capitaliștilor occidentali. România capitalistă este țara hoților, a interlopilor, țara asistaților sociali, țara televiziunilor distructive de conștiință, ce prezintă preponderent degenerați pe post de modele sociale umane, țara găștilor de infractori, țara de corupți, infractori, țară cu cele mai mult biserici pe cap de locuitor din UE, dar cu cea mai mică moralitate șu cei mai mulți bolnavi.

Celor care mai cred în virtuțile educației capitaliste le-aș reaminti, încă o dată, un fapt evident: ca să vezi cu adevărat cum arată cineva (ce educație are) oferă-i libertatea de a face tot ce crede. Doar așa ai imaginea adevărată a persoanei respective, nu imaginea denaturată de teroarea ideologică capitalistă așa cum e propagată acum de propagandiștii capitaliștilor.  

Cât de bună a fost educația capitalistă postpucistă s-a văzut după 1989: o țară distrusă de agenturile capitaliste în cârdășie cu licențiații, masterații și doctorații capitaliști postpuciști.


Niciun comentariu: