2016/10/02

Apologia războiului și instigarea la ură antieuropeană


Apologia războiului și instigarea la ură împotriva Europei este o activitate permanentă a oligarhiei capitaliste imperialiste americane.

Capitaliștii americani văzând că nu reușesc să facă un imperiu mondial al lor au agresat și distrus popoare ale Asiei și din nordul Africii ale căror resturi le trimit peste noi în Europa. Principiul este simplu. Vor să îi jefuiască de resurse să pună labele pe țările lor și îi izgonesc în Europa ca să se răzbune pe țările și popoarele europene deoarece ,, ele sunt vinovate de colonialismul” actual. Sub pretextul refugierii de calamitățile războiului ne vor înfiltra atâția refugiați până vor atinge o cantitate critică suficientă pentru a declanșa o luptă împotriva noastră. Suntem în război cu oligarhia capitalistă americană. Noi nu vrem acest război. Ei îl vor. Îl vor avea dar nu pe teritoriul Europei așa cum visează ei. Îl vor avea pe teritoriul lor și nu vor scăpa.

Noi trebuie să trimitem toți refugiații înapoi în țarile lor. Trebuie să îi convingem că nu noi popoarele europene le-am distrus țările și le-am omorât oamenii ci oligarhia capitalistă americană. Europa să-și vadă de sărăcia ei. Să facă alianță cu Federația Rusă și să termine cu slujirea străinilor. Elementele subversive antieuropene trebuie identificate deconspirate și deferite tribunalelor.

Popoarele Europei nu vor război ci pace și ordine. Primul agresor antieuropean este clica americană și oligarhia uniunii bruxeleze care o slujesc. Poporul englez le-a dat pumnul în bot bruxelezilor din Marea Britanie. Aceleași atitudini trebuie aplicate și clicilor din Germania și Franța respectiv Merkel, Hollande și toată haita de tâlhari internaționali ce vrea să distrugă Europa.

În același sprit al crimei antieuropene capitaliștii americani și-au trimis agenții să facă vrajbă între popoarele europene. Acești agenți ai oligarhiei americane instigă pe unguri contra românilor, pe basci contra spaniolilor, nordul Italiei contra sudului Italiei și așa mai departe. Noi trebuie să ne lămurim unii pe alții și să nu mușcăm momeala acestor capcane sociale. Nu vă luați după propaganda pe care o fac televiziunile lor, posturile lor de radio și ziarele lor pervertite. Toți aceștia se fac vinovați pentru instigare la război civil și pentru apologia războiului.

Europeni treziți-vă că ne omoară oligarhia capitalistă americană cu slugile lor bruxeleze.

Niciun comentariu: