2016/10/03

Creștinismul de condiție biologică și sinuciderea sugerată


Dacă ne luăm după propagandiștii capitalismului vom admite că 80 la sută dintre români sunt religioși, creștini și ortodocși. Această minciună este susținută de ideologii capitalismului pentru a submina și biserica română și credința susmenționată . Acești parșivi propagandiști vor să întrețină iluzia creștinismului poporului român pentru ca la umbra acestei minciuni să poată săpa și ruina credința creștină ortodoxă română așa cum sub pretextul pervers al luptei anticomuniste subminează și distrug poporul român.

Să vă fie clar: nu apăr nici o credință dar vă spun adevărul ca să scăpați de distrugere: nu este adevărat că biserica creștină ortodoxă are sub activitate 80 la sută din români.

Pentru a verifica valoarea de adevăr a ceea ce susțin aplicați cîteva criterii de evaluare a creștinismului la români.

1. Respectă românii prevederile sinoadelor sfinte și ale părinților sfinți?
Culegeți-i pe cei ce practică alte ritualuri, pe cei ce cred în reâncanări, migrația sufletelor etc. Și veți vedea cu cine rămâneți în biserică.

2. Au plecat românii la altă biserică?
    Scădeți-i și pe aceștia și veți vedea că sunt și mai puțini.

    3. Câți sunt prezenți duminica la biserică la liturghie?
    Să îi scădem și pe aceștia și situația devine dramatică.
4. Acum părăsind criteriile religioase aplicăm criteriul criteriilor: viața. Câți creștini trăiesc după poruncile lui Iisus?

În acest caz situația devine tragică. Acesta este punctul din care se înțelege de ce suntem în situația dezastruoasă actuală.

În acest caz apar două ipoteze:

  1. Nu este aplicabil creștinismul; nu se poate trăi după el;
  2. Este aplicabil creștinismul dar numai într-o colectivitate necapitalistă.


O mare înșelăciune postpucistă a fost săvârșită de agresorii României: au creat iluzia că românii sunt creștini ortodocși mascând prin date false situația reală pe care ei au cunoscut-o de la început. Paralel cu această minciună au propagat în mod pervers obiceiuri anticreștine în special în școli. Școala română a devenit locul distrugerii noilor generații prin îndobitocire.

Popii se înșelă amarnic dacă se bazează pe sociologia capitalistă. Sociologia capitalistă a devenit altceva decât o știință fiind în fapt armă împotriva noastră.

Este posibil în cel mai optimist caz pentru popi, ca români creștini ortodocși să fie circa 40 la sută. Popilor le  scapă tocmai criteriul prim și fundamental al evaluării: practica, viața.

În lume bântuie molima cultivată a imoralității, a crimei. Românii nu sunt centrați pe ceea ce este trasncendent. Nu sunt centrați nici măcar pe spiritul uman și nicidecum pe semen.

În realitate românii sunt prizonierii, captivii ideologilor criminali ai imperialismului occidental. Este mai plăcut să mori sub asistența  și sugestia stăpânului decât să mori luptândâmpotriva lui și pentru libertate.

Tiranul inoculează frica și frica atrage minciuna și sluțirea sufletească.


Popimea ortodoxă cunoaște acest mecanism al degenerării românești sub cizma odioasă a Occidentului dar popimea însăși este prizoniera principiului lumesc al materialului: banul și viața.


Una din probele prezente ale nemerniciei ortodoxe este faptul că în inima capitalei României creștinii aprobă construirea unei clădiri a dușmanilor de veacuri ai poporului român pe terenul brâncovenilor care tocmai pentru țară și ortodoxie au murit. Biserica ortodoxă română practică cultul sinuciderii. Unde sunt cei 80 la sută ortodocși când este pângărit pâmântul însângerat al poporului român?

Românii sunt popor creștin? Mă faceți să râd. Aici credința este perversiunea întruchipată. Am regăsit fenomenul în cazul Partidului Comunist Român. Patru milioane de comuniști nu au apărat nici țara, nici statul român, nici partidul însuși. Au jurat credință patriei și poporului. ,,Nu vom precupeți nici sângele nici viața... ”. Vai lume! Așa este și în cazul popilor ortodocși: nu au dobândit dimensiune spirituală socială ci au rămas doar indivizi adică ființe subordonate instinctelor biologice. De aceea vom fi omorâți: pentru că nu merităm viața.

Niciun comentariu: