Postare prezentată

Enigmele Indiei * Vedele, Sistemul De Caste Si Sanscrita

2016/10/18

Despre dușmanii ascunși ai poporului


Dușmanii poporului român lucrează vârtos din interiorul subsistemelor sociale române; s-au înfiltrat canceros și în stat și în biserică și ne degradează dinăuntru.

Este vremea eroismului și a sforțării creatoare. Ni se pregătește distrugerea. Și-au dat seama capitaliștii imperialiști că că avem antidot pentru vechile specii de atacuri antipopulare și acum ei atacă într-o paradigmă nouă mult mai eficientă deoarece este potențată de știință.

La început noi am crezut că lupta împotriva poporului român este doar o idee. Nu este doar o idee ci este un fapt. Este un fapt în care impostorul politic și impostorul religios stau lipiți de victimă. Stă aproape de român ca să-i taie gâtul când se va ivi prilejul. De fapt în ultima perioadă de câțiva ani s-a descoperit că lupta împotriva poporului nostru este mult mai veche și s-a prezentat anterior cu niște secole ca luptă împotriva neamului tracic și în speță dacic.

Există oameni ai bisericii creștine ortodoxe care sunt cinstiți; își închipuie că sunt pe o cale a binelui pentru poporul nostru. Aceștia sunt persecutați în interiorul sistemului bisericesc de halerele suprapuse, halere care fac corp comun cu dușmanii poporului.

Vai lume vai. Suntem puși în situația în care trebuie să discriminăm pe dușmanii poporului de prietenii lui. După ce semne îi distingem? Răspunsul este: îi deosebim după natura faptelor lor raportată la existența, dezvoltarea și realizarea de sine poporului nostru.

Niciun comentariu: