Postare prezentată

Enigmele Indiei * Vedele, Sistemul De Caste Si Sanscrita

2016/10/15

Între noi și ei: crime și reacții


  1. Rezumăm ideea democrației capitaliste: democrația capitalistă este pluralismul ideologic capitalist, existența mai multor partide și activismul politic al minorităților. Pentru capitaliști inexistența mai multor ideologii, mai multor partide și a dominării minorităților asupra majorității indică absența democrației.Pluripartidismul dinamic este salvarea puterii oligarhiei străine în România.

  2. În democrația capitalistă nu se satisfac nevoile majorității poporului ci se satisfac interesele minorităților în paguba majorității poporului. Puterea poporului neexistând în capitalism gargara ideologică capitalistă este valabilă numai pentru zombiile formate de propagandiștii imperiului capitalist occidental.
  1. Așa cum CEPA este instituția capitalistă occidentală care cercetează cobaii postsocialiști din Europa, noi trebuie să facem instituții de cunoaștere a crimelor postpuciste occidentale împotriva poporului român.

  2. Vulnerabilitatea poporului român provine din eterogenitatea lui. Salvarea poporului român vine din unitatea lui.

  3. Alegerile din 2016 nu sunt importante pentru poporul român pentru că democrația română este o ficțiune; alegerile din 2016 sunt importante pentru consolidarea stăpânirii bruxeleze și americane în România. În aceste alegeri nu noi poporul român alegem ci oligarhia bruxeleză își alege slugile guvernante în România.

  4. Aversiunea antioccidentală a românilor va veni nu din propaganda rusească sau chinezească pe care noi nici nu le cunoaștem ci din faptele puciste antiromânești ale oligarhiei occidentale: distrugerea economică a României, destructurarea puterii de stat, din genocidul antiromânesc practicat după lovitura de stat din 1989.

Niciun comentariu: