Postare prezentată

Supernatural Series Mystic Motives

2016/10/16

Informarea escalită cinciulită și internetul


Informarea cinciulistă inaugurată de televizoriștii postpuciști proamericani este cacialmaua ce vă o trag informatorii ,,profesionaliști” postpuciști la ora 5. 

Aceste actualități de la ora cinci au menirea îndobitocirii poporului român. De asemenea știrile păsărești de la posturile de radio prooccidentale se încadrează în procesul de americoizare postpucistă. Această campanie prostologică capitalistă se extinde și la nivelul ziarelor scrise. Între un cur gol și doi craci se interpune o reclamă semienglezită în care urlă rânza capitalistă după bani. Borârea știrilor escaliste, cinciuliste o plătesc capitaliștii cu 30 de mii de euro pe lună și face parte din strategia americoidă de distrugere antiumană practicată la nivel mondial.

În fața balaurului mediatic capitalist cu trei capete manipulatoare cetățeanul român caută refugiul în internet. Hahalerele capitaliste au amușinat și internetul și își caută proștii și pe aici. Îi caută dar nu îi prea găsesc, căci internetul deocamdată necesită pricepere și lectură. Când internetul va deveni o percepție atunci toată vita va putea opera liniștită pe internet. Textul de față este adresat oamenilor și criminalilor.

Totuși nu putem lăuda internetul pentru virtuțile lui pentru că au grijă pândacii să îl transforme într-o capcană antipopulară.

  1. Internetul este capcana omului de acțiune.
    Este sursa de informații personale ale agenturilor antipopulare. Este locul în care încet și temeinic îți faci singur dosarul politic direct acasă la spionii schimbărilor sociale.
  2. În schimbul datelor despre acțiunile lor populare și aici ca și la tembelizor afli ce cururi s-au mai frecat și ce drugălăi s-au mai belit , cine ce babă a mai violat, cine pe care boșorog l-a mai omorât. Încet încet în internet pătrund știrile americoide escaliste, cinciuliste de altfel știri importante întrucât lumea românească nu mai are alte treburi decât să inventarieze prostiile burgheziei lingătoare de americani. Rahatul informațional ți se strecoară sub nas pe nerăsuflate în schimbul aurului informațional pe care tu îl dai gratuit cu naivitate de înger. Dușmanii tăi te încercuiesc cu propriile tale mijloace.
  3. Internetul creează o lume virtuală, o lume imaginară în care îți permiți toate iluziile: că ești om de știință, că ești om de acțiune, că ești politician, că ești războinic, că ești artist etc. Această înșelăciune treptată și subtilă capătă dimensiuni patologice după un timp și devii la fel de captiv ca și cei dependenți de televiziune. Dintr-un om real devii o fantoșă, un surogat uman. Mai cu seamă trăiești cu impresia că ești în societate atunci când tu ești în imaginație. Suprimarea acțiunii reale este efectul scontat de manipulatorii capitaliști. Abia atunci pot ei dovedi că și-au făcut datoria față de stăpânii lor.

Niciun comentariu: